لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان 2020

به گزارش وبلاگ نوکیا، مهسا طالبی - لاهیجان- خبرنگار:دکتر مرتضی طالع ماسوله مشاور گیلانی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در ابتکاری برای رونق گردشگری، طرح گیلان 2020 را مطرح نمود و استقبال خوبی از آن در همه شهرهای گیلان شده است.

لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان 2020

این طرح عنوان یک پروژه گردشگری برای بازدید گردشگران خارجی از استان و لاهیجان در سال آینده میلادی است و تنوع قومی و جاذبه های طبیعی گیلان ظرفیت تحقق آن را دارد. در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان در ارتباط با گردشگری، هر سال را برای دیدار از یک کشور یا یک شهر انتخاب می نمایند و طرح گیلان 2020 هم در این راستا شکل گرفته است. یکی از شهرهای هدف طرح، لاهیجان است که با توجه به تنوع گردشگری و جاذبه محصول استراتژیکی همچون چای می تواند سرآمد شهرهای استان باشد.

  • آماده میزبانی از مسافران 2020

شهردار لاهیجان گفت: با توجه به طرح و برنامه راهبردی شهرداری لاهیجان با افق 20 ساله و سال 2020 که سال دیدار از گیلان است، در محورهای محلی، ملی و فراملی فعالیت خواهیم کرد. مسعود کاظمی بیان نمود: اجرای طرح جامع ترافیک، ایجاد مسیرهای دوچرخه سواری، احداث دیوار کتاب و تشکیل کارگروه فرهنگی، اجتماعی شهرداری لاهیجان در مقیاس ملی در نظر گرفته شده است و مردم باید بدانند مسئولان در فکر رقم زدن اتفاقات خوب و مثبت هستند. شهردار گفت: برای شناساندن لاهیجان باید اقدامات اصولی انجام گردد.

  • چای و گردشگری 2 چاه نفتی لاهیجان

مشاور سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور گفت: لاهیجان یک چاه نفت بزرگ به نام چای و یک چاه نفت بزرگ به نام گردشگری دارد که باید از آنها استفاده کند. مرتضی طالع ماسوله اضافه نمود: طرح گیلان 2020 با تشکیل دبیرخانه 2020 در لاهیجان و معرفی کمیته های مختلف و با توجه به استقبال خوب و نظر مثبت شهردار لاهیجان با موفقیت همراه خواهد شد. وی گفت: با دیدارها و اقداماتی که در حال اجرا است از روند کار در این شهر رضایت داریم و خوشحالم شخصی شهردار لاهیجان شده است که طبق تحولات قرن 21 صحبت می نماید و به لاهیجانی ها بابت این انتخاب تبریک می گویم.

  • عملکرد خوب مدیریت شهری لاهیجان

مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور و عضو ستاد اجرایی طرح گیلان 2020 ضمن تجلیل از عملکرد شهرداری لاهیجان بیان نمود: این طرح برای بازدید از استان در نظر گرفته شده و قصد داریم با صحبت هایی که با استاندار داشتیم جشنواره هایی در سطح ملی و استانی هم برگزار کنیم. عبدالغفار شجاع اضافه نمود: ارتقای صندلی گیلان در سطح ملی و بین المللی و بهره برداری مالی از اندوخته های استان از اهداف این طرح است. وی اضافه نمود: در بهار سال جاری برگزاری جشنواره چای در لاهیجان یکی از برنامه ها برای آمادگی اجرای طرح گیلان 2020 بوده است.

این مسئول اشاره به این که هر نقطه گیلان یک ظرفیت گردشگری و بوم گردی است، گفت: اجرای طرح گیلان 2020 زمینه تحول را در استان فراهم می نماید. شجاع گفت: به رغم وجود همه این ظرفیت ها در استان، اما امروز مازندران از نظر علمی، مالی و گردشگری نسبت به گیلان پیشگام تر است.

مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور و عضو ستاد اجرایی طرح گیلان 2020 با بیان این که هزار و 500 نفر در این طرح فعال هستند، بیان نمود: این طرح که با یک پیشنهاد و به صورت خودجوش شروع شده اکنون با استقبال مردم استان روبه روست. شجاع با بیان این که گیلان دارای دریا، جلگه، جنگل و زیبایی های بی نظیر است، اما از این امکانات تاکنون به درستی استفاده نشده، اظهار کرد: با کاهش فراوری باغ های چای و زمین های زراعی 40 درصد باغ ها و زمین ها بدون استفاده و تبدیل به واحد مسکونی و ویلا شده است.

منبع: همشهری آنلاین

به "لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان 2020" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان 2020"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید