طرز تهیه اسنک؛ برای وقت هایی که گرسنگی امان تان را بریده
به گزارش وبلاگ نوکیا، گاهی اوقات پیش می آید آنقدر گرسنه ایم که طاقت منتظرماندن برای درست کردن غذا را نداریم و می خواهیم در کم ترین زمان ممکن یک خوراکی خوشمزه درست کنیم. این وقت ها باید سراغ انواع اسنک ها رفت؛ هم طعم پیتزا را برایمان تداعی می نماید هم با کمی خلاقیت و بازی با مواد اولیه و ادویه ها می گردد طعم جدیدی را خلق کنیم. اسنک را هم می گردد با گوشت تهیه کرد هم مرغ هم انواع ژامبون ها؛ این بستگی به سلیقه شما دارد.
مواد لازم:
- قارچ: 100 گرم
- پیاز متوسط: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- نان تست: 8 عدد
- گوشت چرخ نموده، سینه مرغ یا ژامبون و کالباس: 100 گرم
- فلفل دلمه ای کوچک: 1 عدد
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. در طرز تهیه اسنک با گوشت یا مرغ ریش ریش شده یا کالباس و ژامبون خردشده، ابتدا پیازها را به صورت خلالی به خوبی خرد کنید سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیازها را در درون تابه تفت دهید تا تقریبا به رنگ طلایی درآیند.
2. سپس گوشت، مرغ یا ژامبون و فلفل دلمه ای را به پیازها اضافه کنید تا به خوبی تفت بخورند.
3. در تابه ای جداگانه مقداری روغن بریزید و قارچ ها را به صورت دلخواه خرد کنید و آنها را در درون تابه بریزید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا قارج ها آب نیندازند. بعد از اینکه قارچ ها را به خوبی تفت دادید به مخلوط گوشت، مرغ یا ژامبون و پیاز اضافه کنید و مواد اسنک را به خوبی باهم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل و زردچویه را به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط مواد اضافه کنید و چند دقیقه مواد مخلوط شده با رب را تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.
4. وقتی مواد اسنک را آماده کردید، نان تست را بر روی سطحی قرار دهید و یک ورقه از پنیر پیتزا را بر روی آن بگذارید و مخلوط گوشت و قارچ را بر روی پنیر پیتزا قرار دهید و ورقه ای دیگر از پنیر پیتزا را بر روی این مواد قرار دهید.
5. نان تست دیگری را بردارید و آن را بر روی پنیر پیتزا قرار دهید هر دو طرف نان ها را به خوبی با کره چرب کنید. برای بقیه نان تست ها نیز همین مراحل را تکرار کنید سپس دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید و بعد از اینکه دستگاه به خوبی داغ شد ساندویچ ها را در درون دستگاه قرار دهید و در دستگاه را به خوبی ببندید. بعد از 5 الی 7 دقیقه اسنک ها آماده می شوند. آنها را از درون دستگاه ساندویچ ساز بیرون آورید و بقیه نان تست ها را در درون دستگاه قرار دهید.
در این زمینه بخوانید:
7 نکته برای خوشمزه تر شدن پیتزاهای خانگی
طرز تهیه سس بشامل و کاربردهای آن
منبع: ایرنا زندگی