فرمول جادویی 200 ساله یک آب نبات!

به گزارش وبلاگ نوکیا، آن طور که بورکینشاو شرح می دهد نه تنها دستور تهیه این مواد تولیدی تغییری نکرده است بلکه بعضی از وسایل تولیدی این کارخانه نیز همچنان قدیمی است و قدمت آنها به سال های 1800 برمی شود.

فرمول جادویی 200 ساله یک آب نبات!

به گزارش وبلاگ نوکیا هر ساله در مراسم هالووین 2 میلیارد و 600 میلیون دلار صرف خرید آب نبات می شود و Ye Olde Pepper قدیمی ترین کمپانی در زمینه فراوری آب نبات است که در ماساچوست آمریکا قرار گرفته است.

باب بورکینشاو یکی از صاحبان این کمپانی که همراه با دخترش نسل سوم و چهارم مالکان آن محسوب می شوند همچنان از فرمول ساخت آب نباتی استفاده می نمایند که بیش از 200 سال پیش استفاده می شده است.

آن طور که بورکینشاو شرح می دهد نه تنها دستور تهیه این مواد فراوریی تغییری نکرده است بلکه بعضی از وسایل فراوریی این کارخانه نیز همچنان قدیمی است و قدمت آنها به سال های 1800 برمی شود.

این کارخانه در سال 1806 توسط فردی با نام ماری اسپنسر فراوری شده است که فدری تهی دست بوده است و برای اولین بار با قرض دریافت شکر از همسایه اش، آغاز به فراوری آب نبات می نماید. در سال 1830 نیز جورج پپر این تجارت را از اسپنسر خریداری می نماید.

بورکینشاو از 10 سالگی درا ین کارخانه مشغول به کار بوده و به یاد می آورد که همیشه برای تست محصولات به همسایگان به صورت رایگان از محصولات این کارخانه داده می شده است.

منبع: جام جم آنلاین

به "فرمول جادویی 200 ساله یک آب نبات!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرمول جادویی 200 ساله یک آب نبات!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید