طرز تهیه فرنی طعم دار (شکلاتی، موزی، زعفرانی، پسته ای)

به گزارش وبلاگ نوکیا، فرنی را بیشتر با طعم ساده و سنتی آن مصرف می کنیم. اما جالب است بدانید که می توانیم با اضافه کردن میوه یا طعم دهنده های خاص دیگری مثل شکلات، قهوه، پسته و غیره فرنی طعم دار درست کنیم. طرز تهیه این فرنی طعم دار خوشمزه و متفاوت را در ادامه مطلب ما بخوانید و در مجالس، آن را به مهمان ها معرفی کنید.

طرز تهیه فرنی طعم دار (شکلاتی، موزی، زعفرانی، پسته ای)

مواد لازم برای تهیه فرنی طعم دار

  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین دو لیوان
  • شیر موز کاله (در صورت تمایل به تهیه فرنی با طعم موز) خرید آنلاین دو لیوان
  • شیر توت فرنگی کاله (در صورت تمایل به تهیه فرنی با طعم توت فرنگی) خرید آنلاین دو لیوان
  • نشاسته دو قاشق سوپ خوری
  • شکر دو قاشق سوپ خوری
  • گلاب و وانیل به میزان دلخواه
  • موز، شکلات یا طعم دهنده دیگر به دلخواه به میزان دلخواه

طرز تهیه فرنی طعم دار

مرحله اول

برای تهیه فرنی با طعم های میوه ای مثل فرنی توت فرنگی و فرنی موزی باید فرنی را با شیر موز یا شیر توت فرنگی درست کنید و باقی مراحل را مثل قبل رعایت کنید. برای درست کردن فرنی شکلاتی و زعفرانی هم مثل فرنی ساده عمل می کنید، فقط در آخرین مرحله داخل آن پودر شکلات حل می کنید یا به میزان یک قاشق غذاخوری بر حسب میزان شیری که اضافه کردید، زعفران دم نموده اضافه می کنید.

مرحله دوم

ابتدا باید شیر پرچرب کاله یا شیر توت فرنگی یا شیر موز را داخل یک قابلمه میانه بریزید. آرد برنج و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا در شیر سرد حل شوند. سپس شکر را هم اضافه کنید و آغاز به حل کردن آن کنید. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. حواستان باشد که هم زدن را متوقف نکنید چون این کار باعث می گردد آرد برنج در شیر یکدست حل نگردد. پس مرتب آن را هم بزنید تا کمی غلیظ گردد. سپس گلاب را اضافه کنید.

مرحله سوم

اگر مایل بودید می توانید کمی وانیل، شکلات یا زعفران به این دستور اضافه کنید و همچنان هم بزنید. اضافه کردن کمی وانیل عطر بسیار خوبی به فرنی شما می دهد. فرنی را آنقدر هم بزنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد. فرنی طعم دار شما آماده است خیلی سریع تا وقتی سفت نشده آن را داخل ظرف مناسب بریزید و رومی آن را با دارچین یا خلال پسته تزئین و سپس نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه فرنی طعم دار (شکلاتی، موزی، زعفرانی، پسته ای)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنی طعم دار (شکلاتی، موزی، زعفرانی، پسته ای)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید