آشپزی

طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده با همه ترفندها

خیارشور یک همراه خوب برای انواع غذای ایرانی و ساندویچ است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید تا طعم متفاوتی از خیارشور را تجربه کنید. معمولا در خیارشورهای صنعتی به خاطر نگهدارنده هایی که در آن ها استفاده می شود طعم اصیل خیارشور کمی فرق دارد...

5 اردیبهشت 1403

بهترین حالت دهنده مو بدون عوارض چیست؛ معرفی 9 ترکیب خانگی برای آراستن موها

ظاهر مرتب و آراسته نه تنها اعتماد به نفس را بهبود می بخشد، بلکه ارتباطات اجتماعی را هم تحت تاثیر قرار می دهد. این موضوع باعث شده است که افراد از محصولات مختلف برای حالت دادن موهای خود و حفظ آراستگی آن ها استفاده کنند. اما این محصولات برای همه مناسب نیستند...

14 اسفند 1402

طرز تهیه پلو مخلوط ویژه؛ خوشمزه و مجلسی

برنج مخلوط با سبزیجات یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید به راحتی این پلو را تهیه کنید.

3 اردیبهشت 1402

طرز تهیه فرنی طعم دار (شکلاتی، موزی، زعفرانی، پسته ای)

فرنی را بیشتر با طعم ساده و سنتی آن مصرف می کنیم. اما جالب است بدانید که می توانیم با اضافه کردن میوه یا طعم دهنده های خاص دیگری مثل شکلات، قهوه، پسته و غیره فرنی طعم دار درست کنیم. طرز تهیه این فرنی طعم دار خوشمزه و متفاوت را در ادامه مطلب ما بخوانید و در...

6 دی 1401

طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه ، آموزش مرحله به مرحله

درست کردن بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی در خانه اصلا سخت نیست. شما می توانید به راحتی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید. حتی می توانید بستنی زمستانی را با موز یا هر میوه ای که دوست دارید، آماده کنید. طرز تهیه بستنی زمستانی...

7 آذر 1401

طرز تهیه بابا غنوش پیش غذای پرطرفدار عربی

بابا غنوش یک پیش غدای خوشمزه عربی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد؛ این میان وعده بی شباهت به حموص نیست. غذاهای عربی، عطر و طعم خوبی دارند و اغلب با ذائقه ما ایرانیان هم سازگار هستند؛ پس به شما قول می دهیم که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد. این...

18 شهریور 1401

طرز تهیه کاپ کیک بخارپز بدون فر

کاپ کیک ها برترین انتخاب برای لذت بردن از یک عصر پاییزی دل انگیز در کنار دوستان یا خانواده هستند. این کوچولوهای خوشمزه دنیای بزرگ و رنگارنگی دارند و مناسب هر سلیقه ای هستند. اگر هوس پختن کاپ کیک نموده اید ولی نه وقت دارید نه فر، کاپ کیک بخارپز برای شما...

16 شهریور 1401

طرز تهیه مرغ نمکی، طعم لذیذ و متفاوت مرغ

خبرنگارانـ مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می شود. مرغ در انواع خورش ها، پلوها، سالادها، فست فود ها و خوراک ها استفاده می شود؛ ولی استفاده از آن برای...

4 شهریور 1401

طرز تهیه شربت نعنا ????مجلسی غلیظ و کافی شاپی به 3 روش

شربت نعنا خانگی با برگ های تازه و عطر با طراوت و جذابی که دارد، یکی از دلچسب ترین و مفیدترین است. معمولاً در طرز تهیه شربت نعناع تازه و خوشمزه از نعنای تازه استفاده می شود، اما شما می توانید این خوش طعم را با عرق نعنا نیز آماده کنید. از طرف دیگر ترکیب شربت...

16 تیر 1401

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

کوفته سبزی یکی از غذاهای اصیل شیرازی هاست. همان طور که از نام این غذا معین است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می گردد. بنابراین رنگ آن هم با سایر متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است...

8 تیر 1401

مصرف خامه برای بچه ها مفید است یا خیر

خامه کاربردهای متنوعی در آشپزی دارد. می توان از آن برای تهیه کره و خامه فرم گرفته، تزئین قهوه یا سوپ و موارد دیگر استفاده کرد. خامه پرچرب بسیار مقوی و در عین حال پرکالری است. خامه حاوی کولین و ویتامین های A ،D ،E و K است که همگی نقش مهمی در سلامتی بچه ها و بزرگسالان...

21 خرداد 1401

پاستای پنیر با بوقلمون؛ انفجار طعم ها!

پاستای پنیر با بوقلمون یکی از انواع محبوب پاستا در ایران و دنیا است. ترکیب جادویی گوشت لذیذ بوقلمون با پنیر و پاستا می تواند هر کودک بازیگوشی را به وجد بیاورد و به سمت میز غذا بکشاند.

12 خرداد 1401

طرز تهیه شیرینی زبان؛ به روش قنادی در خانه با نکات کلیدی

شیرینی زبان سال هاست میان ایرانی ها پر هوادار بوده و در کنار شیرینی هایی چون کیک یزدی، دانمارکی و ناپلئونی از دسته شیرینی های پرهوادار است و به عنوان یک شیرینی سنتی همواره پای ثابت خرید شیرینی و مهمانی های ما بوده است. مهمترین بخش شیرینی زبان خمیر آن...

19 دی 1400

ادعای عجیب فلور نظری در آشپزی !

خبرنگاران:فلور نظری استوری زیر را از آشپزی خود در اینستاگرامش منتشر نموده است او طوری نوشته انگار هیچکس سیب زمینی و گوجه سرخ نمی کند.

14 دی 1400

چرا تفلون می توانند خطرناک باشد

تهران (پانا) - آنالیز ها و تحقیقات چندین دهه نشان می دهد که اگر ظروف تفلون در حرارت خیلی بالا قرار نگیرند، خظری ندارند اما اگر حرارت این ظروف بالا برود، ماده شیمیایی به نام اسید پرفلوئوروکتانوئیک آزاد می گردد که برای سلامت افراد بسیار خطرناک است.

15 آبان 1400

روغن زیتون روغن سرخ کردن نیست

در بسیاری از برنامه های آشپزی تلویزیون دیده می گردد که آشپز برای نشان دادن توجه اش به سلامت مواد غذایی از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده می نماید؛ حال آنکه روغن زیتون اصلا روغن سرخ کردنی نیست.اگر می بینید که در کشورهای مدیترانه ای از روغن زیتون برای...

9 مهر 1400

مدل های زیبای تزیین سفره افطار با حلوا

برای تزیین سفره افطار می توانید از مدل های مختلف حلوا با طعم، رنگ و تزیین متفاوت استفاده کنید. در اینجا یاد می گیرید که روی حلوا با سیخ و قاشق گل درست کنید و یا با قالب آماده مدل های زیبایی با حلوا در آورید. همچنین مدل های زیبایی از تزیین حلوا...

1 اسفند 1399

طرز تهیه اسنک؛ برای وقت هایی که گرسنگی امان تان را بریده

گاهی اوقات پیش می آید آنقدر گرسنه ایم که طاقت منتظرماندن برای درست کردن غذا را نداریم و می خواهیم در کم ترین زمان ممکن یک خوراکی خوشمزه درست کنیم. این وقت ها باید سراغ انواع اسنک ها رفت؛ هم طعم پیتزا را برایمان تداعی می نماید هم با کمی خلاقیت و بازی با...

12 دی 1399

چطور باقالی پخته جذابی درست کنیم؟

قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته های کثیف کنار خیابانی عجیب برای مان لذت بخش بود اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.

9 دی 1399

طرز تهیه: مربای بلوبری با سرآشپز خرس

خرس توربو، یک خرس پولیشی خیلی کوچک به اندازه جاسوئیچی که این روزها با ماجراجویی هایش در شبکه های اجتماعی شهرتی برای خودش به هم زده است. یکی از ماجراجویی هایی توربو تهیه مربای بلوبری در طبیعت و با مواد اولیه تازه است. با خبرنگاران همراه باشید.

23 آبان 1399
تعداد: (25)