خیارشور یک همراه خوب برای انواع غذای ایرانی و ساندویچ است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید تا طعم متفاوتی از خیارشور را تجربه کنید. معمولا در خیارشورهای صنعتی به خاطر نگهدارنده هایی که در آن ها استفاده می شود طعم اصیل خیارشور کمی فرق دارد...
ظاهر مرتب و آراسته نه تنها اعتماد به نفس را بهبود می بخشد، بلکه ارتباطات اجتماعی را هم تحت تاثیر قرار می دهد. این موضوع باعث شده است که افراد از محصولات مختلف برای حالت دادن موهای خود و حفظ آراستگی آن ها استفاده کنند. اما این محصولات برای همه مناسب نیستند...
برنج مخلوط با سبزیجات یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید به راحتی این پلو را تهیه کنید.
فرنی را بیشتر با طعم ساده و سنتی آن مصرف می کنیم. اما جالب است بدانید که می توانیم با اضافه کردن میوه یا طعم دهنده های خاص دیگری مثل شکلات، قهوه، پسته و غیره فرنی طعم دار درست کنیم. طرز تهیه این فرنی طعم دار خوشمزه و متفاوت را در ادامه مطلب ما بخوانید و در...
درست کردن بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی در خانه اصلا سخت نیست. شما می توانید به راحتی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید. حتی می توانید بستنی زمستانی را با موز یا هر میوه ای که دوست دارید، آماده کنید. طرز تهیه بستنی زمستانی...
بابا غنوش یک پیش غدای خوشمزه عربی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد؛ این میان وعده بی شباهت به حموص نیست. غذاهای عربی، عطر و طعم خوبی دارند و اغلب با ذائقه ما ایرانیان هم سازگار هستند؛ پس به شما قول می دهیم که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد. این...
کاپ کیک ها برترین انتخاب برای لذت بردن از یک عصر پاییزی دل انگیز در کنار دوستان یا خانواده هستند. این کوچولوهای خوشمزه دنیای بزرگ و رنگارنگی دارند و مناسب هر سلیقه ای هستند. اگر هوس پختن کاپ کیک نموده اید ولی نه وقت دارید نه فر، کاپ کیک بخارپز برای شما...
خبرنگارانـ مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می شود. مرغ در انواع خورش ها، پلوها، سالادها، فست فود ها و خوراک ها استفاده می شود؛ ولی استفاده از آن برای...
شربت نعنا خانگی با برگ های تازه و عطر با طراوت و جذابی که دارد، یکی از دلچسب ترین و مفیدترین است. معمولاً در طرز تهیه شربت نعناع تازه و خوشمزه از نعنای تازه استفاده می شود، اما شما می توانید این خوش طعم را با عرق نعنا نیز آماده کنید. از طرف دیگر ترکیب شربت...
کوفته سبزی یکی از غذاهای اصیل شیرازی هاست. همان طور که از نام این غذا معین است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می گردد. بنابراین رنگ آن هم با سایر متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است...
خامه کاربردهای متنوعی در آشپزی دارد. می توان از آن برای تهیه کره و خامه فرم گرفته، تزئین قهوه یا سوپ و موارد دیگر استفاده کرد. خامه پرچرب بسیار مقوی و در عین حال پرکالری است. خامه حاوی کولین و ویتامین های A ،D ،E و K است که همگی نقش مهمی در سلامتی بچه ها و بزرگسالان...
پاستای پنیر با بوقلمون یکی از انواع محبوب پاستا در ایران و دنیا است. ترکیب جادویی گوشت لذیذ بوقلمون با پنیر و پاستا می تواند هر کودک بازیگوشی را به وجد بیاورد و به سمت میز غذا بکشاند.
شیرینی زبان سال هاست میان ایرانی ها پر هوادار بوده و در کنار شیرینی هایی چون کیک یزدی، دانمارکی و ناپلئونی از دسته شیرینی های پرهوادار است و به عنوان یک شیرینی سنتی همواره پای ثابت خرید شیرینی و مهمانی های ما بوده است. مهمترین بخش شیرینی زبان خمیر آن...
خبرنگاران:فلور نظری استوری زیر را از آشپزی خود در اینستاگرامش منتشر نموده است او طوری نوشته انگار هیچکس سیب زمینی و گوجه سرخ نمی کند.
تهران (پانا) - آنالیز ها و تحقیقات چندین دهه نشان می دهد که اگر ظروف تفلون در حرارت خیلی بالا قرار نگیرند، خظری ندارند اما اگر حرارت این ظروف بالا برود، ماده شیمیایی به نام اسید پرفلوئوروکتانوئیک آزاد می گردد که برای سلامت افراد بسیار خطرناک است.
در بسیاری از برنامه های آشپزی تلویزیون دیده می گردد که آشپز برای نشان دادن توجه اش به سلامت مواد غذایی از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده می نماید؛ حال آنکه روغن زیتون اصلا روغن سرخ کردنی نیست.اگر می بینید که در کشورهای مدیترانه ای از روغن زیتون برای...
برای تزیین سفره افطار می توانید از مدل های مختلف حلوا با طعم، رنگ و تزیین متفاوت استفاده کنید. در اینجا یاد می گیرید که روی حلوا با سیخ و قاشق گل درست کنید و یا با قالب آماده مدل های زیبایی با حلوا در آورید. همچنین مدل های زیبایی از تزیین حلوا...
گاهی اوقات پیش می آید آنقدر گرسنه ایم که طاقت منتظرماندن برای درست کردن غذا را نداریم و می خواهیم در کم ترین زمان ممکن یک خوراکی خوشمزه درست کنیم. این وقت ها باید سراغ انواع اسنک ها رفت؛ هم طعم پیتزا را برایمان تداعی می نماید هم با کمی خلاقیت و بازی با...
قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته های کثیف کنار خیابانی عجیب برای مان لذت بخش بود اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.
خرس توربو، یک خرس پولیشی خیلی کوچک به اندازه جاسوئیچی که این روزها با ماجراجویی هایش در شبکه های اجتماعی شهرتی برای خودش به هم زده است. یکی از ماجراجویی هایی توربو تهیه مربای بلوبری در طبیعت و با مواد اولیه تازه است. با خبرنگاران همراه باشید.